Profitly

(60$ Spin&Go Reg )

Младото звено в отбора. Едва на 20, а вече се съревновава с едни от най-добрите. Когато не грайнди по покер масите, грайнди по нощните заведения.

Казвам се Мартин Китуков. Живея в Пловдив и съм на 20 години. Играя покер може би от 4-5 години( да, започнах преди да имам 18 J ). Професионално играя от около 1-2 години.

Всичко започна едно лято през 2012г. , когато бях на 15. Брат ми, който на времето играеше кеш онлайн, си беше наел апартамент за сезона на Слънчев бряг с още едно момче , за да комбинират работа и удоволствие. Имах късмета да остана при тях „на гости“ уж за седмица, а се превърна в месец. Там се запознах с доста млади и амбицирани покер играчи. Веднага се влюбих в lifestyle-а. Как да не се влюбя? Млади момчета правеха в пъти над средната заплата , за по-малко часове работа, работеха, когато си поискат и имаха свободата да го правят навсякъде, където има интернет. Тогава се запознах с Иван Георгиев(kurrkabin) и се заформи дългогодишно приятелство. Когато се върнах в Пловдив, започнах да играя freeroll-и и направих малко пари. Всяка седмица сменях форматите. Нямах впечатляващи резултати.

По едно време помолих Ванката да ми направи уроци за HU Hyper-и. Тогава те бяха на мода. С няколко урока успях да бия 15ките, което си беше постижение, защото преди това си бях риба. Малко по-късно Ванката започна да играе Спинове и аз го последвах. След като удари големия (180,000$) , Ванката започна BG Grinders заедно с Папи и аз бях от първите вътре. За кратко време се изкачих по лимитите и сега съм солиден рег на  60$.

Много съм благодарен, че имам възможността  на 20 години да живея по-добре от голяма част от населението. Запознах се с много хора в групата и създадох доста приятелства. Имам свободата да обиколя света, ако поискам. Ето малко снимки от пътешествието ни с Ванката в Малта, където живяхме заедно за месец: