kurrkabin

(Coach & $100 Reg)

Дългогодишен треньор и играч с огромен опит в различните СНГ формати. 4% евРОЙ  на 100$ Спин&Го за 2017-та година и над 500 000$ направени от СНГ турнири.  ГТО специалист и ентусиаст на тема личностно израстване. Kurrkabin e професионализъм, труд и адаптация.

Здравейте!

Занимавам се с покер професионално от началото на 2011 година. От тогава надграждах  играта си и преминах през не малко SnG формати, стартирайки с 9-man SnG и 6-ман SnG , от края на 2013 играя основно Heads up Hyper, а в момента и най-високите лимити(100$) на популярния Spin&Go формат.

От 2012 година до 2015 бях треньор и професионален анализатор на ръце в pokerstrategy.com, като имам няколко хиляди анализирани ръце на различни лимити и SnG формати. От Март до Септември 2015 бях част към чуждестранна стейкинг програма като играч и треньор и останах разочарован от професионализма и персоналния подход. А потенциалът на Spin&Go формата е огромен. С насъбрания опит и идеи реших да вложа енергията си в създаването на SNG стейкинг програма, която се фокусира изцяло в/у български играчи. Когато започнахме, имахме 1 играч, който играеше на 30$, като към днешна дата(Март 2017) успяхме да изградим ядро от около 20 човека, като половината играят 60$+. Нашите играчи са едни от най-добрите регове на лимитите, на които играят.

Това, което ме отличава от останалите играчи и треньори е постоянната нужда и глад за нови знания, адаптации и това да бъда по-добра версия на себе си в работен и житейски план. Покерът е много динамична игра/бизнес и за да останеш актуален трябва да постоянно да надграждаш своите умения. Моят майндсет е да бъда ученик в една постоянно променяща се среда и да не позволявам на егото и добрите резултатите да ме карат да се отпускам. Зоната на комфорта не е предпоставка за растеж. Искам да покажа покера като лайфстайл. А играта е уникална с това колко добре репрезентира живота, а и навиците/уменията, които трупаме днес като покер играчи, оказват изключително благоприятно влияние за всяка друга сфера от живота ни.

 

Успехи/Постижения/Силни страни:

  • опит и развитие в широк диапазон от SnG формати на високи нива, като треньор и играч, като през 2015 спечелих и големия джакпот на 60$ SNG-та. ЛИНК към интервю с мен: English Version Българска версия
  • опит като Spin&Go треньор в coaching/staking програма
  • едни от най-добрите печалби/РОЙ за 2015 година на Heads up Hyper турнирите на средните нива
  • едни от най-добрите резултати на 100$ Spin&Go за 2017 година. Имам 4.8евРОЙ за ~ 4 300 турнира(Март 2017) и 4% евРОЙ за последните 13 000 тунира на 100$ Spin&Go
  • работя с голям набор от покер програми, включително и ПиоСолвер/СПФ за да подобря своята и играта на моите ученици.
  • много добри теоритични и ГТО познания, както и адаптацията и приложението им по масите

 

 Печалби: ~500 000$ след рейкбек

 

Спечелен джакпот от 180 000$ на 60$ Spin n Go:

 

Резултати за последната година и половина Spin&Go 100$ (oт Февруари 2016):

Актуални резултати от годината (Юли 2017):