Идеята на нашата програма

Здравейте!

Получихме страшно много заявки и видяхме толкова много хора, които имат желание да постигнат значителен успех в покера, но в същото време, голяма част от тези хора не са напълно готови за нашата програма.

Поради тази причина, решихме да направим поредица от безплатни материали, които да ви дадат основата и да насочат начинът, по който гледате на покера, в правилната посока. По този начин, играчите, които са достатъчно мотивирани, ще имат възможността да положат усилия и да изградят нужните навици и умения, за да кандидатстват успешно в нашата програма.

Нашата идея е да изградим система, която да дава шанс на мотивирани хора да успеят в покера и да заживеят живота, който искат. Ние искаме да научим хората да гледат на своята покер кариера като на бизнес. Да се изграждат като личности и да усвояват умения, начин на мислене и подход към развитие, които биха им помогнали във всяка една сфера от живота. Използвайки различните ефективни методи за учене и мотивиращата обстановка, от която ще станете част, когато бъдете приети в нашата програма, вие ще имате всичко нужно за да успеете.

Покерът ви дава възможност да живеете повече от добре, на която и да е точка на планетата, да бъдете свободни, да пътувате и да работите от където си поискате. Свободата е най-желаното нещо в съвременния свят. Играейки онлайн покер професионално, на вас няма да ви се налага да ставате в 6:30 сутринта и да пътувате час и половина до работното ви място. Ще имате възможност сами да определяте работното си време и да отделяте време за приятели и семейство, когато вие си поискате.

Ние искаме да помогнем на хората, които имат интерес към покера, да живеят по-щастлив живот и да нямат ограниченията, които им налага стандартната работа.

Желаем ви успех!