Успешни истории

Tarkalqsnk

(100$ Spin&Go Reg)

Дългогодишен покер играч. Стартира в програмата от 7$ и за по-малко от година качи до 100$. Изключително постоянен, умен и работлив. Топ рег на най-високия лимит. Пример за подражание.

Казвам се Атанас Ардашев. 29 годишен съм и живея в най-хубавия град – Пловдив :). Играя покер от 2007 година… Повече >

ВаСk0

(100$ Spin&Go Reg)

Играч с много изиграни ХУ СНГ зад гърба си, страхотен усет към играта и силно умение да се адаптира и да експлоатира опонентите си.

Казвам се Васил Дюлгеров (BaCk0), на 26 години, от Варна. Играя покер професионално от около 3 години, преди това може би още толкова любителски… Повече >

Отзиви

Бях се занимавал с покер почти 9г. и се смятах за много добър играч. След това се присъединих към BGGrinders. Бях наистина успешен, но, след като започнах да разбирам цялостната игра от теоретична гледна точка, осъзнах, че не сам знаел почти нищо. Разчитал съм само на усета и адаптивността си. Това малко ме "sadna", защото се замислих какво би било, ако бях започнал да подхождам толкова сериозно към покера от самото начало (в онези времена, когато всички бяха фишове). Но това е в миналото. Доста хора се отказват от покера, защото игрите стават все по-трудни, но аз мисля, че в покера винаги ще има пари. Играта се променя, форматите се променят, но винаги ще има по-слаби играчи от теб, ако отделяш нужното време да усъвършенстваш знанията си. Благодарен съм на Ванката и Папи за това, че ме направиха по-добър играч, както в покера, така и в живота :).

Tarkalqsnk,

(Team BG Grinders, $100 Spin&Go Reg)
Ако искате да подобрите играта си и да достигнете пълния си потенциал, в BGgrinders ще получите всички нужни инструменти. Треньорите в програмата са едни от най-добрите регове във формата и са напълно отдадени в процеса на обучение. Организацията на обучителния процес и всички материали, които има, са на много високо ниво. Освен треньорите в програмата има много добри играчи на високите нива и това създава един екип от хора, които са мотивирани да се развиват и са си от страхотна взаимопомощ един на друг. След като преминах към Spin&Go формата, само в рамките на няколко месеца успях да стигна до най-високото ниво и да бъда печеливш играч на него. Това щеше да е в пъти по-трудно, ако не бях обграден от тези хора и цялата нужна информация на готово.

ВаСk0,

(Team BG Grinders, 100$ Spin&Go Reg)
"С каквото и да се захванеш винаги резултатите са много по-добри и идват много по-бързо ако имаш добър ментор". Преубедил съм се в това твърдение и съм го поставил като основен принцип в живота ми. Това, което можеш да постигнеш сам в покера, се умножава по това, което треньорите могат да те научат, и резултата е невероятен стига да си готов да положиш необходимите усилия. Досега съм бил в две стейкинг програми, запознат съм с положението във всички останали програми и смея да твърдя (а и съм напълно сигурен в това, което казвам), че обучението, което BGgrinders предлагат, е класи над всичко останало. Напълно съм убеден, че всеки, който се присъедини към отбора и положи необходимите усилия, ще стане ТОП играч на най-високите лимити!

PSany2cando,

(Team BG Grinders, $100 Spin&Go Reg)
В началото не бях сигурен какво точно мога да очаквам и в каква насока ще се развие покер кариерата ми, но още в първите седмици ми стана ясно, че съм взел правилното решение, насочвайки се към тази програма и формат.   Изключително съм доволен от отношението на треньорите, както към всички, така и към всеки индивидуален играч. Смесвайки професионалната с приятелска обстановка, с тях се работи супер лесно и в същото време много ползотворно. За година и половина развих играта си (особено теоретичната част) в пъти по-бързо отколкото предните няколко години и това е почти без моя заслуга, а изцяло на предоставената информация и внимание от програмата и треньорите.

MetaIGear,

(Team BG Grinders, $100 Spin&Go Reg)
Преди да стана част от BGGrinders, бях фиши рег, борещ се с майкро стейкс. Година и половина по-късно играя хайстейкс. Изключително съм доволен от работата и професионалното отношение на двамата треньори, които ми помогнаха в израстването ми като покер играч. Те ми показаха какво е да си професионален покер играч и какви навици и майндсет трябва да изградиш, за да бъдеш печеливш и успешен.

FrozzenStar,

(Team BG Grinders, $100 Spin&Go Reg)